Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Praktisch

Roken in de autocars? Rookvrije autocars !!!

Aan boord van onze autocars verzoeken wij beleefd ons cliënteel niet te roken. De rokers kunnen rustig een sigaret roken tijdens de regelmatige haltes. Wij danken u alvast voor uw medewerking!

Doordachte uitstappen

Bij iedere bestemming zijn zeer goed uitgekiemde uitstappen geregeld en deze zijn inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld in de brochure. Niemand is echter verplicht deze mee te maken. Wij respecteren uw vrijheid.

Hotels - Restaurant

Variëren van ** tot zeer luxueuze **** hotels. Ze worden voor u zorgvuldig uitgezocht. Een goede nachtrust en smakelijke maaltijden zijn van groot belang voor het welslagen van uw reis. Bij de keuze van onze hotels en restaurants zijn netheid, goede service en smakelijk gevarieerde maaltijden de belangrijkste elementen. Daarom gaat onze voorkeur dan ook uit naar hotels en restaurants waar de leiding in handen is van de eigenaar(s) zelf. Dit is een waarborg voor persoonlijke service die wij met onze klanten naar waarde schatten. Dit betekent concreet dat wij in hoofdzaak werken met familiale ondernemingen. Jaren ervaring heeft ons geleerd dat dit de beste partners zijn!

Wie zit waar in de autocar !!!

Een tip: BOEK SNEL!!!

Al de plaatsen in de autocar zijn comfortabel en bieden een goed panoramisch zicht. Doch om alle misverstanden te voorkomen, kiest U bij inschrijving uw zetel, uit de nog beschikbare plaatsen. Aarzel niet om zo vlug mogelijk te boeken, U kiest uw reis en plaats in de autocar naar keuze! Denk niet: ik heb nog tijd, tegen dan kan uw favoriete vakantiebestemming volgeboekt zijn. Informeer steeds op ons kantoor naar de vrije plaatsen, ook al overstijgt de vraag meermaals het aanbod (teken van kwaliteit?), laat u eventueel op een wachtlijst zetten.

Opstapplaatsen: Bespaar Tijd!

Het ligt in onze bedoeling zo snel mogelijk te vertrekken naar onze bestemming. Dus, met Violettacars is er veel tijdwinst. Wij beperken de ophaaldiensten. Aan het kantoor grenst een afgesloten parking (in openlucht) die gratis ter beschikking staat van de klanten en tevens fungeert als centrale opstapplaats. (Wij zorgen voor een veilige parking, maar kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurtelijke ongevallen, diefstal of beschadiging van welke aard ook.)
Wij stellen volgende gratis opstapplaatsen voor:

Tienen station - Leuven Martelarenlaan (achterkant station) - parking Bodart. Voor groepen vanaf 6 personen kan een extra opstapplaats aangevraagd worden. Wanneer Uw opstapplaats ligt op de weg naar de bestemming is dit ook mogelijk om daar op te stappen. Dit in overleg met Violettacars. Opstapplaats = afstapplaats.

Bagagetips

Onze ruimte in de autocar is beperkt en daarom vragen wij u niet meer dan 1 koffer per persoon mee te brengen. Kleine handbagage die u denkt nodig te hebben onderweg kan u bij zich houden in de bus. Grote handtassen verminderen uw zitcomfort. Zorg er steeds voor dat uw paspoort en geld niet ver weg zijn.
Voor reizen met overtochten met een nachtboot raden wij u aan toilet- en slaapgerief in een kleine bagagekoffer te stoppen.

Prijzen

Het slagen van uw vakantie hangt af van veel factoren. Eén voor één zijn ze belangrijk: de reisleider, het hotel, de chauffeur en de maaltijden. Violetta Cars streeft ernaar prijs/kwaliteit waardig te zijn.

Wat bepaalt de prijs van de reis:  De inhoud van het programma, de hotels (centraal gelegen of ver buiten de stad),
inkomgelden inbegrepen al dan niet, feestmenu's of enkel een hoofdschotel,...
Uw verlangens zijn onze zorg.

Dienstvergoeding personeel
Bent u tevreden over de inzet en de correcte vriendelijkheid van ons personeel, dan staat het U vrij dit op het einde van de reis te tonen.

Kinderkorting (2-12 jaar)

5% korting op de reissom en enkel van toepassing op de kamer van 2 volwassenen.
 

Info korting

Wie tijdens onze infodag boekt en een voorschot betaald geniet bij meerdaagse reizen (minimum 6 dagen) een korting van € 12,40. Deze zijn niet geldig voor promotiereizen. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.
 

Heeft u een reisverzekering?

Meestal wordt deze mogelijkheid niet te laat in overweging genomen. Nochtans kunnen wij niet anders dan U een goede reis-annulatieverzekering aanraden. Elk jaar weer zijn er gevallen die voor repatriëring in aanmerking komen en dan is een goede reisverzekering de beste waarborg voor een goede dienstverlening die U daarenboven heel wat geld kan besparen.  

CONTACTEER ONS

Violetta Cars
Leuvensesteenweg 255
B-3390 Tielt-Winge
Tel: 016/63.42.74
Fax: 016/63.20.89
Email: info@violettacars.be

ondernemingsnummer C3159


Garantiefonds
Polisnummer 9712.0590.01

Algemene voorwaarden
 

VIOLETTACARS OP FACEBOOK

 
© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media