2 Dagen Vrij in Oostende Najaarsgenieter aan onze kust !

“Vrij genieten in de Koningin der badsteden”
Vele toeristen en andere bezoekers komen naar Oostende voor de drie Z’s : Zee, Zand en Zon. Maar de Koningin der Badsteden, de Stad aan Zee, heeft nog meer te bieden: zo zijn er de vele kerken, kunstwerken, monumenten en musea en bovendien de specifieke sfeer van haven, strand, duinen en polders die uitnodigen tot een gezonde wandeling. Ook wie wil shoppen moet in Oostende zijn! Het hele jaar door zijn de meeste winkels in de stad aan zee open, zelfs op zondag. Genoeg om u niet te vervelen en op ontdekking te gaan in deze badstad.

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e  dag: St-Joris-Winge – Oostende
Vertrek om 09.00 uur. Oostende verwacht ons voor een vrije dag aan zee. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. En natuurlijk zijn ook het strand en de zee nooit ver weg. Perfect om even uit te waaien! Kamerverdeling, avondmaal (buffet) en overnachting in hotel Vayamundo. Uiteraard bent u vrij om ’s avonds nog een strandwandeling, op de dijk zelfs misschien bij de indoor verlichte minigolf een balletje te slaan, of eventueel een voorstelling van de Taptoe bij te wonen. (De Taptoe kan afzonderlijk bij gereserveerd worden: ticket 1ste cat: 50€)
2e dag: Oostende – St-Joris-Winge
Na het ontbijtbuffet is ook deze dag een vrije dag aan zee. Ontdek Oostende vanuit een ander perspectief. De overzetboot tussen de Visserskaai en de oosteroever is gratis, aan het Klein Strand (Visserskaai) staan de koetsen op je te wachten (facultatief), maar ook het provinciedomein van Raversyde ligt ook niet ver weg, of shoppen kan uiteraard ook. Op zondag zijn ook de meeste winkels in de namiddag geopend. Ook deze dag zal ongetwijfeld voor iedereen een invulling kennen. Vertrek vanuit Oostende wordt gepland om 17.30 uur huiswaarts. Verwachte thuiskomst 19.15 uur.

VAYAMUNDO OOSTENDE
Uniek gelegen op de zeedijk van Oostende ligt Vayamundo, op ca. 2 km van het centrum van Oostende. De tram stopt direct voor de deur van het hotel. Vanuit het hotel heb je een schitterend uitzicht op zee. Faciliteiten: receptie, lobby, meerdere restaurants, hotelbar, lift aanwezig, gratis wifi en toeristische informatie verkrijgbaar.  Deze vakantieclub een ware magneet met heel wat leuke troeven in huis! Alle nodige comfort om uw overnachting te garanderen zijn aanwezig. ’s Avonds bekomen we een buffetmaaltijd, ’s morgens ontbijtbuffet. Het avondmaal is inderdaad in buffetvorm : soep – voorgerecht – saladbar – keuze uit 2 warme hoofgerechten – dessert buffet, dranken inbegrepen (Het buffet zal in ‘veilige omstandigheden’ verlopen). Extra faciliteiten zijn inbegrepen, behalve de sauna (7.50€/pp – niet prive).  Naar de Belgische kust, het wordt pas leuk als je samen op vakantie kan!

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur
1 overnachting op basis van half pension in een tweepersoonskamer, vanaf het avondmaal de 1e dag tot het ontbijt de 2e dag + Toeristen taks

Toeslagen

Toeslag éénpersoonskamer: + 16,00 € (max 4 kamers)

Niet inbegrepen

Reisleider
Middagmalen en dranken
Persoonlijke uitgaven
Toegangsgelden (eventueel Taptoe, paardentocht, ….)

Reisinformatie

  • Vertrek: 03/10/2020
  • Terugkomst: 04/10/2020
  • 40 plaatsen beschikbaar
€ 149.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.