5 DAGEN ZILLERTALER MUSIKANTEN…PARADE

Een 5-daagse afsluiter van dit zeer ongezellige reisjaar en dit naar het geliefde Oostenrijk, naar het hart van het Zillertal , Uderns. We verblijven in het top hotel Pachmair**** en hier is de leuze van de familie Geiger, Vakantie is puur plezier, genieten, lachen, vrolijk zijn en dit met de nodige muziek en enkele prachtige uitstappen. Elke namiddag staan koffie en gebak voor u klaar en elke avond kunt u genioeten van kwalitatief hoogstaande muziekoptredens van artiesten uit het Zillertal. Allemaal in de prijs inbegrepen. Overdag gaan we met onze autocar op ontdekking door de prachtige bergwereld en bezoeken we onder meer een kaasmakerij, glasblazerij en genieten we van de omgeving rond het hotel. Kortom nog eens even genieten van de plaatselijke muziek en het mooie Zillertal. Een leuke herfstafsluiter in Oostenrijk, leute verzekerd!

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e dag : Sint Joris Winge – Uderns
Vertrek aan ons bureel om 06.00 uur. Onze luxe autocar brengt u via Duitse en Oostenrijkse autowegen naar onze verblijfplaats Uderns in het Zillertal. Na de kamerverdeling gaan we genieten van het lekkere avondmaal.( tafeldranken inbegrepen) Aansluitend welkomstdrank en een filmvoorstelling over het Zillertal. Overnachting.
2e dag : Uderns, wandeling, Oldtimer tractorrit en Muzikantenparade
Na het heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet gaan we al wandelend onze verblijfplaats verkennen. We ontdekken niet alleen de Pankrazberger Wallfahrtskirche maar ook de mooie omgeving en dit met een plaatselijke wandelgids. Na het vrij middagmaal volgt een leuke oldtimer-tractor rondrit in het mooie Zillertal. Als we terugkomen worden we getracteerd op koffie met gebak.Avondmaal en daarna het begin van de Pachmairs Zillertaler Musikantenparade met Rita en Andreas. “Die Stimmen aus den Zillertal”. Overnachting.
3e dag : Daguitstap “Kitzbühler Alpen panoramarit”
Ontbijtbuffet en daarna richting Gerlospass een verbinding met de Oberpinzgau. Vanaf Zell am Ziller gaat de weg via meerdere haarspeldbochten omhoog met onderweg in één van de bochten de mooie kapel “Maria Rast” uit 1748. Maria is de beschermheilige van het Zillertal. Eens over de Hainzenberg , komen we in het dal van het riviertje de Gerlos. Onderweg passeren we het meer van Gemünd, het plaatsje Gerlos en het stuwmeer Durlassbodensee om te eindigen aan de Krimmler watervallen. Vrij middagmaal en vrij bezoek aan de watervallen, en of het themapark “Wasser Wunder Welt” een nieuwe kijk op wat wij altijd heel gewoon vinden, maar toch onmisbaar is “Namelijk Water”! In de namiddag zetten we onze rondrit verder via Mittersill, Kitzbühel, Brixental, Wörgl richting onze verblijfplaats Uderns. Deze avond staat een heerlijk “Pachmair-culinaire- grillbuffet voor ons klaar en aansluitend een muzikaal optreden van “Die Fetzign aus dem Zillertal”. Overnachting.
4e dag : Fügen (kaasmakerij) Rattenberg
Na weer een lekker ontbijt gaat het richting Fügen naar de “Schaukäserei – Zillertaler Heumilch Sennerei”, hier maken we kennis met de traditionele lokale kaasprodukten en brengen we een bezoek aan het museum waar u een inzicht krijgt over de geschiedenis van de kaasproduktie. We sluiten af met nog een gratis kaasproeverij. Daarna gaat onze trip verder naar Rattenberg waar we eerst het vrije middagmaal gebruiken en daarna een bezoek brengen. Want het is een belevenis om door de smalle straatjes te wandelen langs de verschillende ambachtswinkels met onder anderen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een glasblazerij, Rattenberg wordt dan ook niet voor niets de “glazenstad” genoemd. Daarna stoppen we nog even in Kramsach, waar we een bezoek brengen aan de begraafplaats, zonder doden. Wel een verzameling van ijzer smeedwerk met spreuken en opschriften over de oorspronkelijke volkshumor van het Alpenland. Terug naar ons hotel voor het avondmaal en muziekavond met de “Top Stimmungs-und Showmusikanten Hochtirol” Overnachting
5e dag : Uderns – Sint Joris Winge
Nog gesterkt door het ontbijt en mooie herinneringen aan deze muzikale reis, valiezen laden en huiswaarts via Oostenrijkse en Duitse autowegen. Onderweg zowel bij de heen-als terugreis houden we de gebruikelijke stops voor de vrije maaltijden. Aankomst voorzien aan ons bureel omstreeks 20.00 uur

Musikhotel : Pachmair****
Dit hotel behoort tot de top 5 van de meest geliefde hotels in Tirol. Hier in dit typisch Oostenrijks hotel staat gastvrijheid voorop. De comfortabele kamers beschikken over een complete badkamer met bad/douche ,wc, haardroger. Verder over satelliet tv, safe, radio,koelkast en gratis Wifi. De meeste hebben ook balkon. Het heeft een Spa met een verwarmd buitenzwembad , sauna, een Whirlpool en een stoombad . Een uitstekende keuken, ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond keuzemenu met voorgerecht, soep,hoofdgerecht, salade- en dessertbuffet. Dit hotel is gekend voor zijn muzikale omlijstingen met de nodige sfeer. Een aanrader !

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
Ervaren chauffeur en reisleider
Welkomstdrank
Drank tijdens het avondeten in het hotel (bier,wijn,frisdrank)
Elke avond keuzemenu met voorgerecht,soep, hoofdgerecht, salade en dessertbuffet
1 x grillavond met showcooking
Ontbijtbuffet met sektbar
Dagelijks mogelijkheid voor koffie met gebak in het Dorfplatzl-café
Vrij gebruik van Relax-Badecenter
Deelname Pachmairs-Zillertaler Musikantenparade (Muzikanten onder voorbehoud volgens het programma van het hotel)
De uitstappen volgens het programma
Oldtimer-traktor rondrit
Toeristentaks

Toeslagen

Eenpersoonskamer: +36,00 €
Eenpersoonskamer: +72,00 € (dubbele kamer doch alleen gebruik)

Niet inbegrepen

Dranken (uitgezonderd bij het avondmaal in het hotel)
Persoonlijke uitgaven
Inkomgelden/bezoeken
Reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 01/11/2020
  • Terugkomst: 05/11/2020
  • 40 plaatsen beschikbaar
€ 499.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.