8 Dagen Spanje Nieuwjaar vieren in Calella !

Wegens het grote succes en op vraag van onze klanten vieren we ook dit jaar “Oudejaar in Spanje! ” Hotel Volga**** (Calella) nodigt u van harte uit om het nieuwe jaar in stijl te beginnen met een subliem “silvesterdiner”, met wijn en water en cava. Op Nieuwjaarsdag krijgen we dan nog een speciale brunch met de nodige dranken inbegrepen. Elke dag is er brunch en een “Golden Hour” waar we 50% korting krijgen op alle dranken en snacks. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om mee op uitstap te gaan. o.a. 1/2 dag  Barcelona   en een ½ dag Girona waar u vrij kan rond kuieren in deze Nieuwjaarsperiode.

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e en 2e dag: St.-Joris-Winge – Calella
Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar Calella naar ons verblijfshotel “Volga****”. Aankomst in de voormiddag, vrij ontbijt en vrij middagmaal, kamerverdeling, kennismaking met ons hotel en avondmaal.
3e tot 6e dag Vrij verblijf in Calella
Vrij verblijf in halfpension vanaf het avondmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek. Ter plaatse bieden wij u ½ daguitstap aan naar Barcelona en Girona. (inkomgelden en stadgids niet inbegrepen) Elke dag brunch vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur. Rond kuieren in het centrum van Calella. Genieten van het weer en het strand.
7e en 8e dag Calella – St.-Joris-Winge
Vertrek in de vroege namiddag. Via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst voorzien omstreeks 09.00 uur.

HOTEL: ”VOLGA”****
Ligt op slechts 100 meter van het strand en het treinstation van Calella. De kamers beschikken elk over airconditioning, een televisie, gratis WiFi en een eigen badkamer met het nodige comfort. Het hotel verzorgt deze periode een speciaal entertainment programma Het buffetrestaurant van het hotel heeft een open keuken. Er worden Spaanse en internationale gerechten geserveerd. In halfpension met elke dag brunch vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur. Er is ook een gezellige bar waar u kunt profiteren van een drankje aan de helft van de prijs vanaf 14.00u tot 17.00u. Kortweg een **** sterren hotel voor een aantrekkelijke prijs en uiterst geschikt om de nieuwjaarsdagen door te brengen!

Inbegrepen

Nachtexpress per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs voor de heen en terugrit
Gans de week een 24-uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
Half pension vanaf het eerste avondmaal tot de laatste dag ontbijt in ons hotel en elke dag “Brunch” vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur en “Golden Hour” vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur
(Golden Hour = 50% korting op de dranken)
Nieuwjaarsgaladiner en speciale brunch op 1 januari met water, wijn en cava
½ dag uitstappen: Barcelona en Girona
Water en wijn tijdens de maaltijden in het hotel
Toeristen Taks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: 150,00€ (dubbelkamer toch individueel gebruik)

Kortingen:
• 1e en 2e kind (2 tot 10 jaar): – 140,00 € (per kind en geldend op kamer met 2 volwassenen)
• 3e volwassen persoon op een dubbelkamer: – 25,00€
• Familiekamers op aanvraag

Geen Infodag korting op deze promotiereis

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen- en terugreis
Middagmalen (wel brunch van 08.00 tot 12.00 uur)
Eventuele inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en eventuele dranken indien niet vermeld
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 27/12/2020
  • Terugkomst: 03/01/2021
  • VOLZET
€ 495.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.