9 Dagen Spanje Calella

Het oude vissersdorp Calella is een levendige badplaats, gelegen op 10 km van Malgrat en 25 km van Lloret de Mar. Het is één van de drukst bezochte vakantieplaatsen aan de Costa del Maresme. Calella bestaat uit twee gedeeltes, het nieuwe en het oude gedeelte, die verbonden worden door een gezellige winkelstraat. In Calella zijn ook nog de typisch karakteristieke Spaanse huisjes te bezichtigen. Calella heeft een mooi breed strand, dat iets rustiger is dan het strand van Lloret de Mar. Ook hier loopt een spoorbaan langs de boulevard. Zowel de zonaanbidders als zij die sportief bezig willen zijn zullen zich in Calella prima amuseren. Verder vindt u in het centrum met zijn smalle straatjes mooie winkeltjes, goede restaurants en op de terrasjes is het gezellig. Calella altijd weer een aanrader !

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e-2e dag : St-Joris Winge  Calella

Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar het hotel voor het ontbijt, kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas vanaf 13.00u beschikbaar.
2e tot 7e dag:Calella
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het ontbijt tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de  zon, het strand en de faciliteiten in het hotel.
8e en 9e dag: Calella – St-Joris Winge

Ontbijt, kamers ontruimen om 10.00 uur. En na het vrije middagmaal , vertrek via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel 09.00 uur.

HOTEL: “KAKTUS PLAYA” *****
Gelegen op 250m van het lange zandstrand vgan Calella en dicht bij (10 min.) het centrum en de winkelstraat. Hotel Kaktus Playa is een verzorgd vijf sterren hotel en beschikt over een receptie, lift, lounge, bar,tv-ruimte en wifi. Ook is er een jacuzzi, sauna, binnenbad en een fitnessruimte. Tevens biljart, tafeltennis en regelmatig animatie. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoengebonden. De verzorgde pas gerenoveerde kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, airco/ verwarming, een huurkluisje en airconditioning. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. Het ruime restaurant serveert een uitstekend buffet en werkt tweewekelijks rond een bepaald thema. Zeer vriendelijk personeel.De gasten die in dit uitzonderlijk hotel logeren, zullen zich er meteen thuis voelen.

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass ****autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
Volpension vanaf de eerste dag van aankomst ontbijt tot de dag van vertrek ontbijt + Toeristen Taks
met water en ¼ wijn inbegrepen tijdens de maaltijden in het hotel

Toeslagen

Eenpersoonskamer: + € 168,00 (in een tweepersoonskamer toch individueel gebruik)
Kortingen:
Kinderkorting: geldend op een kamer met twee volwassenen
• Kinderen (2 tot 12 jaar): – € 80,00 (max 2 per kamer)
• 3e volwassen persoon op een dubbelkamer = – € 28,00

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 14/10/2020
  • Terugkomst: 22/10/2020
  • 17 plaatsen beschikbaar
€ 475.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.