9 Dagen Spanje Salou

Gelegen aan de Catalaanse Costa Dorada, gouden kust, heeft Salou inderdaad alles van een betoverend stadje met bekoorlijke gouden stranden. De palmpromenade, die tot één der mooiste van gans Spanje wordt gerekend, staat in verbinding met het vissersdorpje Cambrils. “The Place to be” voor vele toeristen. Het binnenland aan deze Costa heeft ook het één en ander te bieden, zeker voor iemand die houdt van de typische gezellige dorpjes en zijn culturele hoofdsteden, o.m. Tarragona en Barcelona.

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e – 2 dag:St-Joris Winge – Salou

Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Langs Barcelona richting Salou , naar ons hotel Saloupark **** , aankomst in de voormiddag. Kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas vanaf 13.00u beschikbaar.
2e tot 7e dag: Salou
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het middagmaal tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de zon, het strand of de faciliteiten in het hotel.
8e – 9e dag: Salou – St-Joris Winge

Ontbijt, kamers ontruimen om 10.00 uur. En na het vrije middagmaal , vertrek via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel 09.00 uur.

HOTEL: SALOU PARK****
Het attractieve hotel ligt in het toeristische centrum van Salou en is ongeveer 100 meter van het mooie zandstrand verwijderd. De binnenstad met talrijke winkels en amusementsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand. De comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, centrale verwarming, telefoon, tv, radio, wifi (betalend) en een badkamer met bad/douche, wc en haardroger. Een balkon behoort tot de standaardinrichting van de meeste kamers. Bovendien zijn een kluisje(betalend) en een minibar(betalend) beschikbaar. U kunt een kamer met gegarandeerd zeezicht reserveren (toeslag en op aanvraag).Verder beschikt het hotel over een lift, receptie, bar en een Fraai ingericht restaurant met gevarieerde en verzorgde buffetmaaltijden ook showcooking. Voor ieder wat wils ! Prijs/kwaliteit een aanrader !

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass ****autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
Volpension vanaf de eerste dag van aankomst middagmaal tot de dag van vertrek ontbijt + Toeristen Taks
met water en ¼ wijn inbegrepen tijdens de maaltijden in het hotel

Toeslagen

Eenpersoonskamer: + € 89,00 (in een tweepersoonskamer toch individueel gebruik)
Kamer met zeezicht: + € 36,00 (per kamer en op aanvraag)
Kortingen:
Kinderkorting: geldend op een kamer met twee volwassenen
• Kinderen (2 tot 12 jaar): – € 80,00 (max 2 per kamer)
• 3e volwassen persoon op een dubbelkamer = – € 35,00

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 07/10/2020
  • Terugkomst: 15/10/2020
  • 20 plaatsen beschikbaar
€ 440.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.