ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Bernkastel & Wijngoed “Platz” met huifkartocht

Vertrek enkel bureel Violettacars           07.00 uur

Vandaag trekken we naar Bernkastel met haar versierde vakwerkhuizen, het Renaissance stadhuis en het legendarische scheenhuis.  Een korte wandeling door de stad brengt ons naar het  restaurant voor soep – hoofdschotel – dessert.  Van hieruit haalt de wijnmaker ons vervolgens op voor een spannende huifkartocht door de wijngaarden. De reis voert ons door de wijngaarden en je ervaart een fantastisch uitzicht op de Moezelvallei. Op de huifkar proef je de heerlijke wijn van de wijnmaker. Onderweg zijn er enkele stops waar u alles over de wijnbouw wordt uitgelegd. Extra wijn is tijdens de wagenrit verkrijgbaar en kan ter plaatse worden gekocht. Een gezellig samenzijn met goede wijn is gegarandeerd, in een goed humeur wordt u in de huifkar teruggebracht naar Lieser en moeten we helaas de terugrit weer aanvangen naar St-Joris-Winge.

Reisinformatie

€ 103.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.