ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Den Haag & Scheveningen

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hartkerk      06.30 uur

Bureel                                                               07.00 uur

Leuven voorkant station                                07.30 uur

 

Vandaag gaat de uitstap naar  Den Haag, ook bekend als de ‘Koninklijke stad aan de zee’.  Niet alleen omdat hier de Nederlandse regering is gevestigd, maar ook omwille van de vele leden van het Koninklijke Huis  die hier woonachtig zijn, in deze prachtige stad.
Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, waar het alle dagen van de week bruist. Het winkelaanbod is even zo gevarieerd als de stad zelf. U vindt er alles van luxe warenhuizen en bekende wereldmerken tot en met gezellige straten vol boetiekjes en snuisterijenwinkels.
Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.
Vrije lunch.
Voor wie wil rijdt de bus na de middag naar het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust.  Een prachtig zandstrand van 3 km lang, een mooie boulevard met een ongelooflijk uitzicht op zee en natuurlijk de volledig gerestaureerde Pier zijn maar enkele van de troeven van deze badplaats.  Bij mooi weer is het hier heerlijk vertoeven in één van de vele romantische strandpaviljoenen.
Na vertrek in Scheveningen passeert onze autocar terug langs Den Haag om de achtergebleven citytrippers/shoppers op te pikken.
Een dagje puur genieten! (enkel autocar vervoer)

 

Reisinformatie

€ 20.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.