ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Elixir, haventocht met Flandria en gids

Naar het beste van Antwerpen…

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg 07.00 uur

Bureel Violettacars                 07.30 uur

 

Vanmorgen trekken we richting Antwerpen.  Hier staat als eerste een rondleiding bij Elixir d’Anvers op ons programma..  Elixir, een kruidenlikeur die sinds 1863 wordt bereid door de Antwerpse likeurstokerij van de familie De Beukelaer met meer dan 160 jaar traditie! U wordt ontvangen in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl waar u een overzicht krijgt van de geschiedenis van de familie en het ontstaan van het bedrijf. Dan volgt een bezoek aan de stokerij zelf waar het productieproces uitgelegd wordt.  Het bezoek wordt afgerond met drie proevertjes (Elixir d’Anvers, Elixir de Spa en Advocaat Extra FX de Beukelaer).  Ons aperitiefje hebben we gehad, op naar onze maaltijd .

Soep

Hoofdschotel.

Vrijwel alle producten die je in het dagelijks leven gebruikt, passeren de haven van Antwerpen. Brouwgerst, koffie, suiker, bloem en heel veel cacao. De Antwerpse haven heeft de grootste import van cacaobonen, miljarden bonen arriveren jaarlijks. En net deze grondstoffen zijn de echte vedetten tijdens onze ‘Sweet Afternoon Cruise’.   Wie kan er weerstaan aan versgebakken pannenkoeken met suiker? Een echte aanrader voor levensgenieters.  Tijdens deze Flandria rondvaart van 1.5 uur leer je de Haven van Antwerpen van een andere kant kennen. Letterlijk. Begin maar al te genieten van ‘The best of Antwerp by boat’. Na de vaartocht neemt onze gids ons nog mee op haventour per autocar.   Met een oppervlakte van 12068 hectare of 16900 voetbalvelden beschikt Antwerpen over het grootste havengebied ter wereld. Vandaag de dag werken 150.000 mensen verder aan dit succesverhaal en zetten zich samen in voor een welvarende en duurzame toekomst voor de Antwerpse haven én haar omgeving! Onze gids vertelt ons hier alles over.  Hier ronden we de dag dan ook af en zetten de terugreis in.

 

Reisinformatie

€ 87.50

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.