ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

“Op de koffie”

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hartkerk       07.00 uur

Bureel Violettacars                                             07.30 uur

 

Met meer dan veertig jaar op de teller is Chocolade-atelier Van Nevel een begrip in Diksmuide en omstreken. Het bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt en de IJzertoren. Perfect om een daguitstap te verrijken met een bezoek aan een ambachtelijke chocolatier. U ontdekt unieke creaties en hoe ze gemaakt worden, u proeft artisanaal vakmanschap en degusteert tijdens een kort bedrijfsbezoek met de nodige uitleg.

Dagsoep – hoofdgerecht – dessert
Reeds lang een klassieker en daarom nog steeds in ons aanbod. U krijgt een rondleiding door het bezoekerscentrum onder leiding van onze gids, met nadien een degustatie van de alom gekende en heerlijke koekjes.
We beleven en ontdekken fascinerende wereld van de koffiebranderij Mokup als afsluiter van de dag met rondleiding en een brandsessie. (belevingsreis met video) Met minimum 2 a 3 kopjes mokup koffies ; Proef verder de BlackRum on the rocks en de legendarische Mokmaster Koffie Stout

Reisinformatie

€ 72.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.