Valkenburg Grotten kerst

Vertrek om 11.00 uur richting Valkenburg voor kerstsfeer in 2 grotten.
De 33ste kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa.  Laat u verrassen door de mooie settings en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kersten cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen u uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.
Kerstmarkt Fluweelengrot met zijn lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties telt meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse  kapel, stands met kersten cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid. Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!
Om 19.30 uur trekt de volledig vernieuwde Parade met het thema ‘Christmas Fairytales’ bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. De parade trekt in ca. 25 minuten aan u voorbij. Na deze Parade keren we huiswaarts.
Prijs van zodra de Ticketprijs voor deze 2 grotten gekend is!

Reisinformatie

  • Vertrek: 25/11/2020
  • 40 plaatsen beschikbaar
€ 0.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.