ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

3D “Magische Kerstsfeer in de Elzas”

De Elzas een prachtige streek waar je tijdens deze kerstperiode prachtige kerstmarkten met gezellige kraampjes, met lokale producten, kruidige en zoete geuren, lichtgele Riesling en kerstspullen kunt terug vinden. Vergeten we dan ook niet de mooie  kerstverlichting en de kerstdecoraties niet. Niet alleen de kerstsfeer, maar ook de idyllische dorpjes en de gastronomische bekendheid van deze streek zal u bekoren. Een unieke kerst belevenis !

1e dag: St.-Joris-Winge – Straatsburg – Orbey

Vertrek aan ons bureel om 06.00 uur en via de autosnelweg richting Luxemburg en Metz naar Straatsburg. Na het vrije middagmaal bezoeken we de stad en zijn kathedraal. Daarna kan u genieten van de gezellige kerstsfeer op de oudste kerstmarkt in Frankrijk. Je vind kraampjes door de hele stad, deze worden vergezeld door de mooiste decoraties en verlichting, waaronder een enorme kerstboom op de Place Kléber, die Straatsburg de “hoofdstad van kerstmis” maakt. In de vooravond vertrekken we naar ons *** hotel Au Bois Le Sire te Orbey. Kamerverdeling, avondmaal en overnachting.

2e dag: Riquewihr – Colmar

Na het ontbijt rijden we naar het schilderachtige wijnplaatsje Riquewihr. In deze periode van het jaar is het er erg gezellig door zijn kerstversieringen. Na het vrije middagmaal trekken we naar de kerstmarkt van Colmar een ware belevenis. Zodra de lichtjes aan gaan, begint de magie. Lichtgevende kerstmannen en sneeuwpoppen, lichtjes langs de dakranden en videomapping op verschillende huizen en gebouwen maken er een echte magische kerstsfeer van. Vergeten we dan ook niet het middeleeuwse centrum niet, waar de historische vakwerkhuizen je laten terugreizen in de tijd. Na dit bezoek keren we terug naar ons hotel in Orbey voor avondmaal en overnachting

3e dag: Orbey – Equisheim (wijnkelder en proeverij) – St.-Joris-Winge

Na het ontbijt, valiezen laden, maar vooraleer we huiswaarts keren brengen we nog een bezoek aan Equisheim. Een schitterend dorp, geklasseerd als één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Bezoek aan de kerstmarkt en vrij middagmaal. We sluiten deze reis af, met nog een bezoek aan een wijnboer. Een proeverij hoort hier natuurlijk ook bij ! Via Franse autowegen richting Luxemburg en ons bureel te St.-Joris-Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 uur.

HOTEL “AU BOIS LE SIRE ***”  ORBEY

De hotel eigenaars Virginie en David, zullen samen met hun team er alles aan doen om het u er zo aangenaam mogelijk te maken. Ze beschikken over 36 kamers gelegen in 2 gebouwen. Ze voldoen aan alle comfort, o.a. bad of douche, wc, tv, minibar, telefoon en haardroger. Verder beschikt het hotel ook nog over een binnen zwembad, fitnessruimte, sauna en haman. De dag beginnen we met een ontbijtbuffet en ’s avonds genieten we van een gevarieerd lekker regionaal 3 gangen gangenmenu. Een leuk hotel met een familiaire sfeer

Inbegrepen

– Vervoer per **** touristclass autocar met het nodige comfort
– Bekwame chauffeur en reisleider
– Reis op basis van halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag het ontbijt
– Alle uitstappen en rondritten
– Toeristen taks
– Bezoek wijnboer en proeverij

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 70,00

Niet inbegrepen

– Eventuele Inkomgelden
– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 380.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.