5 Dagen Frankrijk Lourdes Bedevaartreis

4 overnachtingen te Lourdes en 3 volle dagen ter plaatse in volpension.Iedereen ruime zetelafstand, dus comfortabel reizen.Ter plaatse kunt u onder leiding van onze priester alle religieuze vieringen en bezoeken meemaken.
62-jarige samenwerking met ons ****Hotel Christ -Roi  Kijk en vergelijk !!!
Sinds de miraculeuze verschijning van de H.Maria aan de molenaarsdochter Bernadette Soubirous in 1858 is Lourdes uitgegroeid tot één van de meest bezochte bedevaartsoorden ter wereld. Een reis met een toegespitste aandacht voor Lourdes onder leiding van een priester, maar ook voor de omringde bergwereld der Pyreneeën. Tijdens het verblijf voorzien we niet alleen een uitgebreid bezoek aan de heiligdommen, er is ruimschoots tijd voorzien om te wandelen of te shoppen in de gezellige winkelstraten van de binnenstad. Een reis naar Lourdes moet u minstens éénmaal beleven. Het zal een blijvende indruk op u maken.

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e dag: St.-Joris-Winge – Lourdes
Vertrek om 02.30 uur. Tijdens de dagreis over de Franse autowegen kan je relaxen in onze comfortabele autocar. Regelmatige haltes voor de facultatieve maaltijden onderweg. Aankomst te Lourdes rond 19.00 uur. Indeling der kamers, avondmaal, kennismaking met de omgeving en overnachting.
2e tot 4e dag: Lourdes
Verblijf te Lourdes in volpension. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om aan de “Godsdienstige Plechtigheden” deel te nemen, zoals:
• Elke dag eucharistieviering in groep door eigen meegekomen priester.
• Sacramentsprocessie en de zegening van de zieken
• De Lichtprocessie
Wat gaan we er nog bezoeken :
• De grot van Massabielle: deze is dag en nacht toegankelijk voor de bedevaarders
• De Crypte – de Basiliek van de Onbevlekte Ontvangenis – de Rozenkransbasiliek – de Pius-X-Basiliek – de Heilige Bernadettekerk
• De Bolymolen – het Cachot – de huidige parochiekerk – de baden – de kruisweg
Mogelijkheid om de indrukwekkende Pyreneeën te bezoeken, o.a. Col du Tourmalet, Pont d’Espagne, Cirque de Gavernie. Deze zijn facultatief en ter plaatse te regelen.Laatste dag op de terugreis een bezinningsmoment in de autocar.
5e dag: Lourdes – St.-Joris-Winge
Ontbijt. Vertrek om 06.00 uur via Tarbes naar de autoweg richting Toulouse, Montauban, Brives, Limoges en via Orleans richting Parijs, Peronne, naar Mons naar St.-Joris-Winge. Aankomst rond 23 uur. Tijdens de terugreis houden we nog een bezinningsmoment in de autocar.
en regelmatige haltes voor de facultatieve maaltijden.

HOTEL: CHRIST-ROI****
Het prachtig ****familiehotel, rustig gelegen op korte wandelafstand van het heiligdom en het centrum. De kamers beschikken over bad/douche en wc. Gezellig restaurant met een zeer goede franse keuken. ’s Morgens Frans ontbijt met beleg, ’s middags en ’s avonds 4-gangenmenu die worden geserveerd aan tafel. Verder zijn er nog de mooie salons, lift, tv-zaal en een vriendelijke service. Een uitstekend hotel om fier op te zijn! Ons hotel is reeds  62 jaar geliefd door onze trouwe klanten, ze voelen er zich onmiddellijk thuis!

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Ruime zetelafstand
Twee ervaren chauffeurs en geestelijke leiding
4 overnachtingen te Lourdes, dus 3x volpension en 1x halfpension
Water en 1/4 liter wijn tijdens de avondmaaltijd in het verblijfshotel
Bijdrage Heiligdom en Toeristen taks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 80,00

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
Inkomgelden, dranken en persoonlijke uitgaven
Facultatieve rondritten
Persoonlijke reis/annulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 23/09/2020
  • Terugkomst: 27/09/2020
  • 30 plaatsen beschikbaar
€ 425.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.