Vrijdag 24 mei zal ons kantoor gesloten zijn!

6D Kerstminitrip Verblijfplaats : Elbigenalp

“Hier im Lechtal im schönen Tirol….!!
Door de tevredenheid van onze trouwe klanten plannen we ook weer dit jaar een kerstreis naar het Lechtal. Glinsterende hellingen en met sneeuw bedekte toppen in de stralende zon, over de diepblauwe lucht en het schilderachtige berglandschap, laten uw hart sneller slaan. Naast wintersport, veel ontspanning, leuke wandelingen en echte Tyrools gastvrijheid gaan er voor zorgen dat u er leuke dagen zal doorbrengen. Voor de wintersportliefhebber is de nodige infrastructuur aanwezig om u een welverdiende en heerlijke wintervakantie te gunnen. De plaatselijke skibus vertrekt kort bij ons hotel. Vergeten we dan ook niet ons hotel”Stern § Jagdschlossl****” .Want  de eigenaars van het hotel, de familie Kapeller weten de gasten van “Violettacars” te verwennen. Meer dan ooit is dit hotel geliefd bij ons cliënteel, ideaal gelegen, kort aan de skiliften, vriendelijk onthaal en zeer smakelijk eten. Kortweg laat u verwennen en geniet van een deugddoende kerstvakantie

 

1e dag: Sint Joris Winge – Elbigenalp
Vertrek om 05.30 uur. Langs de autoweg richting Duitsland. In de voormiddag halte voor een tasje koffie, daarna via de mooi verzorgde Duitse autowegen via Koblenz, Speyer tot de Hockenheimring (facultatief middagmaal). Nadien over Stuttgart en Ulm naar Kempten, de Oostenrijkse grens over en na enkele km komen we aan in het Lechtal en onze verblijfplaats Elbigenalp. Verwelkoming door de hoteleigenaars. Avondmaal en overnachting.

2e tot 5e dag: Lechtal – Elbigenalp
Vrij verblijf in volpension. (Uitgezonderd op 24.12, op deze middag is er geen middagmaal, ontbijten we wat later en genieten we van een galadiner ’s avonds)
Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving, o.m. naar Holzgau, Warth en eventueel Füssen (facultatief en naar gelang de weersomstandigheden), een paardensledetocht, een sneeuwschoen  wandeling … Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse wintersfeer. Kerstavond in Elbigenalp met 6 gangen kerstgaladiner inbegrepen. Gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis in Elbigenalp.

6e dag: Elbigenalp – Sint Joris Winge
Na het ontbijt valiezen laden en vertrek huiswaarts. We rijden over Reutte en Kempten Oostenrijk uit. Via de autoweg naar Ulm, Stuttgart (facultatief middagmaal), Koblenz, Köln, Aachen en Heerlen naar Sint Joris Winge. Aankomst omstreeks 20.00 uur.

HOTEL “STERN & JAGDSCHLÖSSL****”

Het familiehotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw, beschikken allebei over het nodige comfort in een rustieke Tiroolse stijl, gedeeltelijk met balkon, bad/douche, wc, haardroger, tv en kluisje. Het hotel staat bekend voor zijn lekkere keuken en vriendelijke service. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangenmenu met saladebuffet en op kerstavond een feestmenu.  Ze organiseren met hun “Hauskapelle” ook al eens een Tiroler-dansavond. Ambiance verzekerd. Ontspanning overdag, gezelligheid als de avond valt, het kan hier allemaal…

Inbegrepen

 • Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
 • Bekwame chauffeur(s)
 • Overnachting op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
  (Uitgezonderd op 24.12, op deze middag is er geen middagmaal, ontbijten we wat later en genieten we van een galadiner ’s avonds)
 • Welkomstdrank
 • Tiroler Buffetavond en Kerstgaladiner
 • Uitstap naar Füssen
 • Gratis gebruik van Whirlpool en Solarium
 • Toeristententaks

Toeslagen

Toeslag  eénpersoonskamer : +75,00€ (op een standaard éénpersoonskamer)

 

Niet inbegrepen

 • Andere rondritten/inkomgelden indien niet vermeld
 • Paardensledetocht, Nordic Walking.
 • Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
 • Dranken, persoonlijke uitgaven en inkomgelden
 • Persoonlijke annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 699.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.