ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

8D Nieuwjaar vieren in Calella Spanje

Naar jaarlijkse gewoonte plannen we ook dit jaar “Oud jaar in Spanje ! Je kan dan samen met ons  het nieuwe jaar in stijl  beginnen in het **** Hotel Volga en dit met een subliem “Silvesterdiner”, met wijn en water en champagne. Op Nieuwjaarsdag krijgen we dan nog een speciale brunch met de nodige dranken. En elke dag is er een brunch en een “Golden Hour” waar we 50% korting krijgen op alle dranken en snacks . Tevens heeft u ook de mogelijkheid om mee op uitstap te gaan naar Barcelona en  Girona,  waar u vrij kan rond kuieren .En denk nu zelf,  waarom zou ik niet tijdens deze nieuwjaarsdagen, de koude dagen  in België ontlopen en genieten van het Spaanse zonnetje !

1e en 2e dag: Sint Joris Winge – Calella

Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar Calella naar ons verblijfshotel “Volga****”.Aankomst in de voormiddag, vrij ontbijt en  vrij middagmaal, kamerverdeling, kennismaking met ons hotel en avondmaal.

3e tot 6e dag Vrij verblijf in Calella

Vrij verblijf in halfpension vanaf het avondmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek. Ter plaatse bieden wij u ½ daguitstap aan naar Barcelona en Girona. (inkomgelden en stadgids niet inbegrepen) Elke dag brunch vanaf 08.00 tot 11.00 uur  en (“Golden Hour” = 50% korting op de dranken)  vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Rond kuieren in het centrum van Calella. Genieten van lekker eten en drinken, het aangename weer en het strand. Mogelijkheden genoeg om er leuke dagen te beleven.

7e en 8e dag : Calella – Sint Joris Winge

Na het ontbijt (geen brunch) en het vrije middagmaal vertrekken we via de Spaanse grens en over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst voorzien aan ons bureel omstreeks 09.00 uur

HOTEL: ”VOLGA****” CALELLA

Het hotel ligt op slechts 100 meter van het strand en het trein station van Calella. De kamers beschikken elk over airconditioning, een televisie, gratis WiFi en een eigen badkamer met het nodige comfort. Het hotel verzorgt deze periode een speciaal entertainment programma. Het buffetrestaurant van het hotel heeft een open keuken. Er worden Spaanse en Internationale gerechten geserveerd. In half pension met elke dag brunch van 08.00u – 11.00 u Er is ook een gezellige bar waar u kunt profiteren van een drankje aan de helft van de prijs vanaf 14.00 u tot 17.00 uur. Kort weg een **** sterren hotel voor een aantrekkelijke prijs en uiterst geschikt om de nieuwjaarsdagen door te brengen!

Inbegrepen

– Nachtexpress per touristclass **** autocar voorzien van het nodige comfort
– 2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
– Heel de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
– Half pension vanaf het eerste avondmaal tot de laatste dag ontbijt.
– In ons hotel elke dag vanaf 29/12/24 tot 01/01/2025  “Brunch” (vanaf 08.00 uur tot 11.00 uur ) en “Golden Hour” ( vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur )       (Golden Hour = 50% korting op de dranken)
– Nieuwjaarsgaladiner op 31/12/24 en speciale brunch op 01/01/2025 met water,wijn en champagne
– 1/2 Daguitstappen: Barcelona en Girona (zonder gids) (indien genoeg deelnemers)
– Water en 1/4  wijn tijdens de avond maaltijden in het hotel
– Toeristentaks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + 150,00 € (dubbelkamer toch individueel gebruikt)

Kortingen

– 1e en 2e kind kamer (2 tot 10 jaar) –  op aanvraag ( per kind en geldend op een dubbel standaard kamer met 2 volwassenen)
– 3e volwassen persoon -€ 30,00 (op een dubbel standaard kamer met 2 volwassenen)

 

Geen infodagkorting op deze promotiereis

Niet inbegrepen

– Maaltijden tijdens de heen en terugreis
– Middagmalen (wel brunch van 08.00 u en 11.00u)
– Eventuele inkomgelden
– Persoonlijke uitgaven en eventuele dranken indien niet vermeld
– Annulatie en/of bijstandsverzekering
– Extra Brunch dag van aankomst (+ € 20,00 p.p.)

Reisinformatie

€ 685.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.