9 Dagen Spanje Lloret de Mar

Lloret de Mar is ongetwijfeld één van de meest levendige en populaire badsteden aan de Costa Brava. Jong en oud komt hier aan zijn trekken, vooral wie van een gezellige drukte houdt. In het oude stadscentrum, met zijn smalle straatjes, bevinden zich tal van restaurantjes, boetieks, discotheken en cafés met knusse terrasjes. Lloret de Mar heeft een 7 km lang strand met mooie inhammetjes en een sfeervolle palmen-boulevard voor een romantische wandeling tussendoor,een leuke uitstap boeken, of na zonsondergang kan u er proeven van het bruisende nachtleven

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e en 2 dag:
Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar de betreffende hotels voor het ontbijt, kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas vanaf 13.00u beschikbaar.
2e tot 7e dag:
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het ontbijt tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de accommodaties in de hotels.
8e en 9e dag:
Ontbijt, kamers ontruimen om 10.00 uur. En na het vrije middagmaal , vertrek via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel 09.00 uur.

HOTEL: OLYMPIC GARDEN ****
Evenia Olympic Garden is een verzorgd viersterrenhotel aan de rand van Lloret de Mar maar toch nog op wandelafstand van het strand en het centrum (1000m) Het beschikt over een Exotisch buitenzwembad en overdekt en klein verwarmd binnenzwembad (gratis), receptie, verschillende bars en salons, winkel, discotheek en wifi (betalend). Een Olympic sportclub (betalend): spinningzaal bodybuilding, aerobic, cardiofitness, squash, tennis en verwarmd olympisch zwembad. Gevarieerd animatie programma. De moderne kamers beschikken over een volledig ingerichte badkamer met bad/douche en toilet, tv, telefoon, airconditioning, safe (betalend) haardroger en terras. In het buffetrestaurant kan u genieten van lokale en internationale gerechten ook showcooking. Het meertalige personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass ****autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
Volpension vanaf de eerste dag van aankomst ontbijt tot de dag van vertrek ontbijt + Toeristen taks
met water en ¼ wijn inbegrepen tijdens de maaltijden in het hotel

Toeslagen

Kortingen:
Kinderkorting geldend op een kamer met twee volwassenen
• 1e Kind (2 tot 12 jaar) = – € 114,00
• 2e Kind (2 tot 12 jaar) = – € 85,00
• 3e volwassen persoon op een dubbelkamer = – € 40,00

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Reisinformatie

  • Vertrek: 14/10/2020
  • Terugkomst: 22/10/2020
  • 17 plaatsen beschikbaar
€ 445.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.