ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

9D Costa Dorada Salou Hotel Saloupark ****

Even voorbij Barcelona is het zonnige stadje Salou gelegen en behoort tot de bekendste badplaatsen aan de Costa Dorada. Een betoverend plaatsje met fijne zandstranden, een sfeervolle palmenboulevard met vele waterpartijen en fonteinen.  Tal van voorzieningen en  de Spaanse sfeer, zorgen ervoor dat u er een leuke vakantie gaat beleven. Kort weg “The Place to be” voor vele toeristen ! Salou leent zich ook voor mooie bezienswaardigheden en uitstapjes in de nabijheid, je zal er u niet vervelen !

1e en 2 dag: Sint Joris Winge – Salou
Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence, Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna via Barcelona naar ons hotel Saloupark. Aankomst rond 10u30 uur ,kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas vanaf 14.00u beschikbaar.
2e tot 7e dag: Salou
Vrij verblijf in volpension. Vanaf de dag van aankomst het middagmaal tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de accommodaties in het hotel.
8e en 9e dag: Salou – Sint Joris Winge
Ontbijt. Kamers om 10.00 uur ontruimen en de bagage in  de daarvoor bestemde ruimte van het hotel plaatsen. Na het vrije middagmaal laden van de koffers en via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden voorzien zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel 09.00 uur.

HOTEL : SALOUPARK RESORT I ****

Salou Park Resort I is een **** sterren hotel gelegen op een hellende weg op 150 m afstand van een klein maar erg mooi strandje. Ook het bruisende centrum met zijn talrijke winkeltjes, cafeetjes en leuke terrasjes bevinden zich op loopafstand van het hotel. De comfortabele standaard kamers zijn voorzien van airco, telefoon, tv, radio, wifi en een badkamer met bad/douche, wc en haardroger. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, bovendien van een kluisje (betalend) en een minibar (betalend). U kunt een kamer met gegarandeerd zeezicht reserveren. (toeslag en op aanvraag). Verder beschikt het hotel over een lift, receptie, bar en een fraai ingericht buffetrestaurant waar er elke dag een heerlijk buffet voor u klaar staat. Voor elk wat wils !

Inbegrepen

– Nachtexpress per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– 2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
– Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
– Volpension vanaf de eerste dag van aankomst middagmaal tot de dag van vertrek ontbijt
– Water en 1/4 liter wijn tijdens de middag- en avondmaaltijden in het verblijfshotel
– Toeristentaks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 161,00 (in een dubbel standaard kamer toch individueel gebruik)
– Kamer met zeezicht: + € 44,00 per kamer
– Junior Suite: + € 43 p.p.

Kortingen:

Kinderkorting geldend op een standaard kamer met twee volwassenen
– Kinderen (2 tot 12 jaar): – € 107,00 (max 2 per kamer)
– 3e volwassen persoon: – € 53,00 (op een dubbel standaard kamer met twee volwassenen

Geen infodagkorting op deze reis

Niet inbegrepen

– Maaltijden tijdens heen en terugreis
– Uitstappen en inkomgelden-
– Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 514.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.