ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

9D Santa Susanna Aquahotel Onabrava ****s

Santa Susanna is een aangename en moderne badplaats aan de Costa Brava/Maresme. Het vormt één geheel met het vissersdorpje Malgrat de Mar en zijn met elkaar verbonden door een prachtige boulevard waar zich veel leuke winkeltjes, bars en restaurants bevinden. Santa Susanna heeft een ruim zandstrand omzoomd met schaduwrijke pijnbomen met een mooie blauwe zee waar u naar het nabije plaatsje Pineda de Mar kan kuieren. Door zijn beschutte ligging aan de prachtige Montnegre-bergketen geniet Santa Susanna bovendien van een uiterst gunstig klimaat. De ideale vakantiebestemming !

1e en 2 dag: Vertrek aan ons bureel om 15.00 uur. Via Franse autowegen naar de Spaanse grens en betreffende badplaatsen en hotels voor ontbijt.
Kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas beschikbaar vanaf 14.00 uur.

3e tot 7e dag: Vrij verblijf in volpension vanaf de eerste dag van aankomst het ontbijt tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheden om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van het strand, uw verblijfplaats of de faciliteiten in de hotels.

8e en 9e dag: Kamers ontruimen omstreeks 10.00 uur. En na het vrije middagmaal, vertrek via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden onderweg gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven, de vrije maaltijden te gebruiken

AQUA HOTEL ONABRAVA **** SUPERIOR

Het hotel bevindt zich aan de mooie, lange wandelboulevard, vlakbij het strand en rustig gelegen op 900m van de eerste winkeltjes van Malgrat de Mar. Het hotel heeft vele faciliteiten, waaronder een groot, mooi zwembad met daar omheen een zonneterras met ligbedden. De ruime kamers zijn voorzien van een volledig ingerichte badkamer met bad/douche, toilet, haardroger, flatscreen tv, telefoon, kluisje, airco en minibar, Wifi (gratis). Alle standaardkamers beschikken over 1 of 2 queen size bedden en balkon. Mogelijkheid om een Premiumkamer te bestellen (toeslag)  idem als een standaardkamer maar met zwembadzicht. Het hotel beschikt ook over een prachtige spa met vele ontspanningsmogelijkheden zoals een sauna, jacuzzi, verwarmd binnenzwembad met zout water en fitnessruimte (tegen betaling).In het restaurant kun je elke dag genieten van een uitgebreid, internationaal buffet met smakelijke gerechten. Een drankje kan je nuttigen in de pianobar en in de pergola aan het zwembad maar ook kun je ervoor kiezen om naar de “music bar” te gaan. Hier worden regelmatig ’s avonds leuke shows gegeven.

Kort weg een uitstekend hotel !

Inbegrepen

– Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort (nachtexpress)
– 2 ervaren chauffeurs tijdens de heen- en terugreis
– Volpension vanaf het ontbijt de dag van aankomst tot de dag van vertrek het ontbijt
– Water en ¼ wijn inbegrepen tijdens de middag- en avondmaaltijden in het hotel
– Toeristen taks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 120,00
– Premium kamer (op aanvraag): + € 48,00 p.p.

Kortingen:

Kinderkorting geldend op een dubbel standaard kamer met twee volwassenen.
– 1e Kind (2 tot 12 jaar): – € 203,00
– 2e Kind (2 tot 12 jaar): – € 72,00
– 3e Volwassen persoon op een dubbel standaard kamer met twee volwassenen: – € 72,00

Geen infodagkorting op deze reis

Niet inbegrepen

– Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
– Rondritten en inkomgelden
– Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet inbegrepen
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 580.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.