ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

16Dagen Overwinteren in Benidorm

“De kille dagen in België ontlopen en de warmte opzoeken  aan de Costa Blanca/Benidorm”

Geen nachtritten

Tijdens de kille november maand, genieten van warmere temperaturen, rondkuieren langs het strand, leuke wandelingen maken langs gezellige plaatsjes, genieten op het een of ander terrasje met tapas of een drankje. Waarom niet eens met ons overwinteren aan de Costa Blanca naar het prachtige plaatsje Benidorm, waar veel te beleven valt. Het zonnige klimaat en het strand zullen ons de koude dagen in België doen vergeten.  Behalve dit alles valt er natuurlijk nog meer te beleven, daarom plannen we dan ook enkele uitstappen in ons programma. Benidorm heeft alles in huis voor een geweldige vakantie !
Geen probleem voor de mensen die niet lang op de autocar kunnen zitten want op de heen- en terugreis overnachten we onderweg,  het moet voor iedereen aangenaam reizen blijven.

REISPROGRAMMA

1e dag : St.-Joris Winge – Vienne (omgeving)
Vertrek om 06.00 uur aan ons bureel en via Franse autowegen richting Metz, Nancy en Lyon naar Vienne (omgeving) voor avondmaal en overnachting.

2e dag : Vienne (omgeving) – Lloret de Mar
Na het ontbijt rijden we verder via Valence, Montpellier, Narbonne en Perpignan naar de Spaanse grens. In de namiddag bereiken we dan Lloret de Mar waar we inchecken in ons hotel. Nog wat vrije tijd en genieten van deze toch wel gekende badplaats. Avondmaal en overnachting.

3e dag : Lloret de Mar – Benidorm
Na een lekker ontbijt zetten we onze weg rustig verder via Spaanse autowegen langs Barcelona, Tarragona en Valencia naar Benidorm waar we in de vroege namiddag aankomen en reeds kunnen genieten van deze toch wel de plaats aan de Costa Blanca. Inchecken in het hotel, avondmaal en overnachting.

4e dag tot de 13e dag : Benidorm
Vrij verblijf in volpension. Mogelijkheid om te wandelen, te kuieren langs het strand of het sfeervolle oude centrum. De vele smalle en leuke straatjes leiden naar het bekende balkon aan de Middellandse zee “El Balcon del Mediterraneo” waar u een prachtig uitzicht krijgt over de zee en het kleine eilandje “Isla de Benidorm”. Vergeten we dan ook niet het reusachtig kruis “La Cruz de Benidorm” dat boven de stad uittorent en waar u na een stevige klim een mooi uitzicht krijgt over de skyline van Benidorm. Genieten van de faciliteiten in het hotel ligt ook tot de mogelijkheden, zowel als er een fiets huren en er eens op uittrekken om er een mooie tocht in de omgeving mee te maken. Je zal er u zeker niet vervelen! Tevens voorzien wij ook enkele uitstappen zoals o.m. naar Guadelest, Villejoyosa en jijona, Elche en Alicante.

14e dag : Benidorm- Lloret de Mar
Na het ontbijt valiezen laden en vatten we onze terugreis aan via Valencia voorbij Barcelona naar Lloret de Mar.  De namiddag gaan we nog wat nagenieten.  Inchecken in het hotel, avondmaal en overnachting.

15e dag : Lloret de Mar – Vienne (omgeving
Na het ontbijt verder huiswaarts via de verschillende  autowegen naar Vienne voor avondmaal en overnachting.

16e dag Vienne(omgeving) – St.Joris Winge
Na het ontbijt vatten we verder onze terugweg aan langs Lyon naar Mâcon, Nancy, Metz, Luxemburg naar ons bureel te St.-Joris Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.00 uur. De  nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken.

 3 Uitstappen inbegrepen :

½ dag Guadalest :

Het goed verborgen bergdorpje Guadalest is op een prachtige wijze in de rotsen geïntegreerd. Het bijna 1000 jaar is rondom het kasteel gelegen en was vroeger jarenlang het verdedigingspunt van de Moren tegen de Spanjaarden. Je krijgt er een mooi uitzicht over de omgeving en het stuwmeer dat een groot deel van de provincie Alicante van drinkwater voorziet.

½ dag Villajoyosa en Jijona

Villajoyosa is bekend om zijn gekleurde huizen, prachtige stranden en heerlijke chocolade. De vele vissershuisjes werden vroeger gekleurd door de vissers. Ze schilderden hun huis in dezelfde kleur als hun boot, zodat  de vissers op deze manier vanaf zee eenvoudig konden zien waar ze naartoe moesten. Tegenwoordig heeft dit deel van Villajoyosa meer een toeristische functie. Deze stad is ook bekend voor zijn chocolade, men zegt dat je de verse cacao al kunt ruiken wanneer je de stad binnen komt. Men treft hier dan ook drie grote chocoladefabrieken aan, waaronder één van het grote merk Valor. Bij deze fabriek hoort een museum met een winkeltje en gaan we een kijkje je nemen in de fabriek eindigen doen we misschien met verse chocolade churros en een bekertje chocolademelk. Daarna zetten we onze weg verder naar het plaatsje Jijona. Waar we een bezoek brengen aan een Turron fabriek. Men gaat er alles te weten komen over dit streek product en daarna niet zomaar zeggen nougat tegen Turron. Een uitstapje voor lekkerbekken !

Ganse dag : Elche – Alicante

Elche is bekend als palmenstad, omdat hier het grootste palmbomenpark van Europa is gelegen met meer dan 200.000 palmbomen en aangezien het centrum van Elche ook de moeite waard is om er een bezoek te brengen, trekken we hier ook samen met onze gids wat tijd uit om kennis te maken met enkele bezienswaardigheden. Na het middagmaal gaan we een bezoek brengen aan Alicante met zijn schitterende stranden, boeiende bezienswaardigheden. Vergeten we dan ook niet Casco Antiguo de oudste wijk van Alicante met zijn smalle straatjes en mooie huisjes en versierde tegeltjes. Voor elk wat wils !

Belroy Hotel **** Benidorm

Het Belroy hotel is al jaren een vaste waarde in Benidorm en zeer gekend door de Belgen. Er heerst een gezellige sfeer, dus het is er aangenaam verblijven. Het centrum en het strand ligt op enkele minuten en in de directe omgeving vind je heel wat winkeltjes en terrasjes. De comfortabele standaardkamers hebben een moderne en frisse uitstraling .Ze beschikken over een complete badkamer met bad/douche, haardroger en wc, tegelvloer, centrale airco/verwarming, telefoon, gratis wifi, satelliet-tv, koelkast en een huurkluisje. Lekker ontspannen kan u in het  overdekt zwembad, de fitness en de sauna.  In het  restaurant kan u genieten van een gevarieerd gastronomisch buffet met huisgemaakte typische gerechten, gerechten uit de regio en lekkere desserten. In café Paris kan  u op het terras terecht voor een drankje met uitzicht op de Avenida Mediterràneo, de ideale plek in een aangename sfeer.

 

 

 

Inbegrepen

 • Reis gebeurt tijdens de dag met een **** touristclass autocar voorzien van alle comfort
 • Ervaren chauffeur tijdens de heen- en terugreis
 • Heel de periode een 24-uren service ter plaatse door onze chauffeur
 • Volpension in ons hotel te Benidorm vanaf de 3e dag avondmaal tot de 13e dag het ontbijt met drank (1/4 wijn en water) tijdens het middag- en avondmaal
 • Onderweg Halfpension in de overnachtingshotels
 • Uitstappen:
  – ½ dag Guadalest
  – ½ dag Villajoyosa (chocoladefabriek) en Jijona (turron fabriek)
  – Ganse dag Elche en Alicante
 • Toeristentaks

Toeslagen

Toeslagen :

 • Eenpersoonskamer : +396,00€ (niet meer beschikbaar!)

Kortingen :

 • 3e volwassen persoon op een dubbel standaard kamer : – 215,00€
  (Er dient wel rekening gehouden te worden met de ruimte beperking en het comfort)

Niet inbegrepen

 • Maaltijden  tijdens heen- en terugreis
 • Eventuele inkomgelden
 • Persoonlijke uitgaven en eventuele dranken indien niet inbegrepen
 • Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 1695.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.