ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Charles Dickens Festijn Deventer

Vertrek

Bureel Violettacars          06.30 uur

 

Het Dickens Festijn, ook in 2024 weer ouderwets gezellig!

Bij aankomst in Deventer begeven we ons naar de Keizerstraat waar we naar de ingang worden geleid. Hier begint het spektakel, niet alleen op straat maar ook achter ramen en openstaande deuren van de huizen merken we de romantische sfeer op ten tijde van Charles Dickens. Duizenden lichtjes, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden vormen het sprookjesdecor.  Al meer dan drie decennia is het Dickens nauw verbonden met Deventer en het historische Bergkwartier. Dit jaar vindt de 32e editie van het Dickens Festijn  plaats. Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Huizenhoge kerstbomen en de prachtig gerestaureerde panden vormen het decor. Dit jaar is het jubileumeditie, waarbij De 19e-eeuwse Engelse stad van Charles Dickens in volle glorie herleeft in het Bergkwartier. Jaarlijks komen meer dan 100.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naar de smalle straten van het Bergkwartier.

 

Reisinformatie

€ 29.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.