Flandrien kaas met een glaasje Ravenstein

Vertrek om 07.00 uur. Ontdek het geheim van Flandrien Kaas. Ben je benieuwd naar wat Flandrien kazen zo speciaal maakt? Wil je wel eens weten hoe Vlaamse melk uiteindelijk zo’n mooie, lekkere gele bol wordt? Bezoek dan De Kazerij en beleef het productieproces van onze bekroonde kazen vanop de eerste rij! Ons geheim recept? Dat geven we natuurlijk niet prijs! Maar we geven je wel een unieke blik achter de schermen. Jean-Pierre Desmet, grondlegger van het bedrijf, gidst je langs de kaasmakerij en de rijpingszaal doorheen het authentieke productieproces van onze Flandrien Kazen. We volgen de melk van pasteurisatie tot kaasbol en achteraf is er tijd om samen bij een drankje te proeven van het resultaat. Een bezoek aan De Kazerij is dus leerrijk én smakelijk. Verder naar onze maaltijd Verse soep Hoofdschotel Dessert Van kaas gaan we vanmiddag naar Wijndomein Ravenstein. Hun wijndomein is 4.5 ha groot en ze kiezen ervoor om hun wijngaard op een ecologische en duurzame manier uit te bouwen. De kwantiteit houden Dirk en Patricia bewust beperkt, voor een intensere smaak. Na een gepassioneerde rondleiding van Dirk kan er geproefd worden van 2 heerlijke wijnen terwijl je intussen geniet van hun bedrijfsfilmpje

Reisinformatie

  • Vertrek: 05/10/2020
  • Terugkomst: 05/10/2020
  • GEANNULEERD
€ 69.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.