ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Kerstmarkt Duisburg

Vertrek

Leuven Acerta (voorkant station)             07.00 uur

Bureel Violettacars                                       07.30 uur

Tienen H-Hartkerk Aarschotsesteenweg 07.45 uur

 

De Duisburger kerstmarkt is niet alleen de langst durende maar ook de mooiste kerstmarkt in het Ruhrgebied. De Duisburger binnenstad verspreidt met houten kraampjes, lekker kerstgebak, glühwein en lichtkettingen een huiselijke kerstsfeer. Verheug je op de beschouwelijke periode voor de kerst in de Duisburger City langs de Königstraße. Het liefdevol ingerichte shopping aanbod met meer dan 100 stands, talloze kerstbomen en attracties voor het hele gezin lokt elk jaar vele bezoekers naar de binnenhavenstad.

Culinaire hoogtepunten en traditionele attracties

Een bijzonder hoogtepunt is de centrale schaatsbaan, die jullie uitnodigt tot een sportief uitstapje naast al het snuffelen, shoppen en proeven. Onder het motto ‘energy on ice’ kunnen jullie met jullie schaatskunsten indruk maken op de andere bezoekers. In de omliggende winkels en in de grote winkelcentra vindt je ook overal kerstversiering en een bezinnende sfeer, die alleen kan worden verstoord door gestreste last-minute geschenkzoekers.

Nostalgische houten kraampjes om lekker te snuffelen

Op elke hoek wordt traditioneel kunsthandwerk en creatieve geschenkartikelen aangeboden. Het reuzenrad aan het einde van de Königstraße en vele ander attracties laten niet alleen de kinderogen stralen. En als je dan uiteindelijk later op de avond met familie en vrienden bij de glühwein bij elkaar komt, kan ook de grootste kerstscepticus zich niet meer onttrekken aan de bezinnende sfeer. Wanneer je van de drukte in de Duisburger City houdt, heb je nog tot eind december de kans om je daarin te storten.

Reisinformatie

€ 25.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.