ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Kristof’s Azalea’s , Mosselen van Philipinne & Charlotte’s pompoenerie

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hartkerk    07.30 uur

bureel Violettacars                                          08.00 uur

Bij aankomst vertelt Kristof Van Laere, azaleakweker uit Lochristi, over de geschiedenis van zijn bedrijf. We leren het hele productieproces kennen: stekken, insnijden, in bloei trekken, oogsten enz. Hierbij komen verschillende aspecten kijken die belangrijk zijn voor de plant. Water gieten, onkruid wieden, temperatuurregeling wordt aandachtig in de gaten gehouden in functie van de bloei. Een jong bedrijf moet evenzeer investeren in vernieuwing op alle vlakken. Robots hebben hun intrede gemaakt, zonnepanelen zorgen voor een groot deel van het stroomverbruik en de sturing van bedrijfsprocessen gebeurt via smartphone of tablet

Mosselmaaltijd te Philippinne
(voor de mensen die geen mosselen eten wordt een steak au poivre voorzien)

De namiddag trekken we naar Charlotte’s pompoenen.  Maak een prachtige wandeling over onze pompoenerie en laat u verrassen door de wereld van pompoenen. Onderweg ontdekt u alles over de pompoen, sierkalebassen en -vruchten en wordt u betoverd door onze Lagenaria-kas.  Proeverij van verschillende pompoen producten. U Hierbij krijgt u verschillende soorten producten te proeven zoals pompoenlikeur,  jam, kaas, sapjes, pitten, cake, bonbons, enz.
Van hieruit keren we huiswaarts

Reisinformatie

€ 81.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.