ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

8d Stuben – Vorarlberg

Klein maar fijn, dat is de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. De meest westelijke deel staat van Oostenrijk ligt tussen de Bodensee en de Arlberg. Hij staat bekend om zijn veelzijdige natuur, prachtige cultuurlandschappen en een leuke mix van oude en moderne architectuur. Dit dal is een ideale uitvalbasis voor onze prachtige uitstappen. Onze verblijfplaats Stuben is gelegen op de flanken van de Arlberg, waar u naar hartenlust kan genieten van de mooie omgeving. Vergeet dan ook het hotel “Aprés Post ****“ en de familie Brändle niet, zij zullen  garant staan voor een aangename en zorgeloze vakantie! Dus dit wordt  een geslaagde en onvergetelijke vakantie!

1e dag: Sint-Joris Winge – Stuben

Vertrek aan ons bureel om 06.00 uur.  Via Duitse autosnelwegen gaat het richting  Oostenrijk. Met de nodige stops onderweg voor het vrije ontbijt en middagmaal. In de vooravond bereiken we onze verblijfplaats Stuben. Kamerverdeling, avondmaal en overnachting.

 

2e dag: Stuben omgeving

Na het ontbijt kennismaking met  het hotel en omgeving : wie wilt, stapt mee tot aan de Flechenbach. ’s Middags worden we verwend met een welkomstdrank en een lekker middagmaal. Daarna  volgt een verkwikkende wandeling met onderweg het nodige “gletscherwasser” en genieten we van het prachtige uitzicht, en de gezonde Alpenlucht. We wandelen langsheen het bergwater van de Alfenz tot aan de Kneip Barfussweg met Teich en Kneipp Becken.  Avondmaal en overnachting. Tirolerabend.

 

3e dag : Bludenz en Feldkirch

Ontbijtbuffet . Vorarlberg staat niet alleen bekend om zijn schitterend Alpenlandschap, maar kent ook enkele boeiende middeleeuwse steden. Daarom gaan wij op deze reis er toch wel enkele ontdekken. De eerste stad die we bezoeken is Bludenz . Een klein stadje met nauwe straatjes zoals de Werdenbergerstrasse en de Rathausgasse, met daarlangs schilderachtige gevels. Vergeten we dan ook niet de Pulverturm, het Unteres Tor en het Oberes Tor, allemaal gebouwen uit de 15e eeuw. Daarna zetten we onze weg verder naar Feldkirch waar we eerst ons middagmaal gebruiken om daarna een bezoek te brengen aan deze kleine stad dat over één van de best bewaard gebleven middeleeuwse binnensteden van Oostenrijk beschikt. Zo vindt je er een kasteel, stadspoorten, kloosters en tal van oude huizen. Nog wat vrije tijd om zelf op ontdekking te gaan of te genieten op een terrasje van een lekker drankje. Terug naar Stuben voor avondmaal en overnachting.

 

4e dag : Bregenzerwald

Na weer een lekker ontbijt maken we een mooie trip door het Bregenzerwald. We maken op deze trip kennis met de Hochtannbergpass en het plaatsje Dornbirn. Gekend voor zijn aantrekkelijk stadsplein met zijn verschillende bouwstijlen door de eeuwen heen. Na het middagmaal maken we een leuk ritje met de kabelbaan naar de ruige berg “Karren, de huisberg van Dornbirn. Vanop de top geniet je bij helder weer van een fraai panorama op de Rijnvallei en de Bodensee.  Vooraleer we terug naar ons hotel rijden staat er nog een bezoek van de Mohren brouwerij op het programma waar we eindigen met nog het proeven van een lekker biertje. Naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

 

5e dag : Lindau en Bregenz

Ontbijt. Vandaag gaat onze rit richting Beierse Lindau gelegen aan het oostelijk deel van het Bodenmeer. Het straalt een speciale charme uit . Dit gaan we ontdekken door er een boeiende wandeling door het schilderachtige middeleeuws stadje te maken. Er staan vele historische gebouwen, zoals de winkelwandelstraat ”Maximilianstrasse met het “Altes Rathaus” ook zijn er leuke terrasjes aan de Hafenplatz tussen de “Mangturm” en de “Neuer Lindauer  waar je even kan genieten van een lekker drankje. Middagmaal .Daarna gaat onze rit verder richting Bregenz, maar we maken nog even een stop in Hörbranz, bij een gekende likeurstokerij. Na kennis gemaakt te hebben en geproefd te hebben van deze godendrank, zetten we onze weg verder en brengen we nog een bezoek aan de hoofdstad van de provincie Vorarlberg, we slenteren door de middeleeuwse straatjes om er kennis te maken met de voornaamste bezienswaardigheden. Daarna naar Stuben voor het avondmaal en overnachting

 

6e dag: Silvretta

Na het ontbijt rijden we naar het naburige Bundesland Tirol, doorheen een mooi stukje natuur. Via het Stanzertal, de Trisannabrucke en het Paznauntal naar het Silvretta-massief.

Eerst passeren we Kappl en Ischgl. Vanaf Galtür klimmen we langs een romantische weg tot aan de Bielerhöhe op 2036 m hoogte met een magnifiek zicht op de Piz-Buin (3312 m) en natuurlijke grens tussen Oostenrijk en Zwitserland. Middagmaal. Daarna wandeling over de dam muur tot aan het bergpad van de Silvretta Stausee.

Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting. We beëindigen deze dag met een muziekavond

 

7e dag : Lech en visvangst

Vandaag na het ontbijt slaan we de lijnen uit en proberen we ons eigen visje te vangen. Onze eigen visvangst staat deze middag op het menu. Daarna maken we een mooie wandeling langsheen de rivier de Lech tot aan het gelijknamige mondaine dorpje Lech. Wat vrije tijd en terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

8e dag : Stuben – St.-Joris Winge
We genieten nog een laatste keer van het lekkere ontbijt om daarna de valiezen te laden en via de verschillende autosnelwegen huiswaarts. Met de nodige stops onderweg voor de vrije maaltijden. Aankomst aan ons bureel voorzien om 20.00 uur

Hotel Après Post Stuben

Het typische Oostenrijks hotel behoort toe aan de familie Brändle, zij zullen er alles aandoen om u een aangename en zorgeloze vakantie te bezorgen. Alle kamers zijn uitgerust met een complete  badkamer, toilet   flatscreen-tv,  telefoon, kluis en Wifi. Verder beschikt het hotel over lift, diverse restaurants, zonneterras, zwembad, stoombad, 2 sauna’s en infraroodcabine. ‘s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ‘s avonds 3-gangen keuzemenu met uitgebreid saladebuffet.

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar  voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur en reisleider

Reis op basis van volpension vanaf de   eerste dag avondmaal tot de laatste dag   het ontbijt

Alle uitstappen vermeld in het programma

Tolgeld Silvretta – Hochalpenstrasse

Bezoek Likeurstokerij Hörzbrand

Bezoek Mohren Brouwerij

Karrenseilbahn

Tiroleravond en muziekavond

Toeristentaks

Toeslagen

Eenpersoonskamer: +77,00 €

Niet inbegrepen

Maaltijden heen en terugreis

Dranken en persoonlijke uitgaven

Inkomgelden indien niet inbegrepen

Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 1095.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.