Vrijdag 24 mei zal ons kantoor gesloten zijn!

3D Sauerland Verblijfplaats : Winterberg

In Sauerland is het in de kerstperiode erg gezellig, met een beetje geluk ligt er sneeuw! Dit maakt het winterplaatje natuurlijk helemaal compleet. En waar vind je mooiere kerstmarkten dan in het land van oorsprong? Precies! Op naar Duitsland! Stel je voor … je probeert je handen warm te krijgen met een heerlijk glas Glühwein. De krachtige geur van de kruidige wijn brengt je in de stemming, glaasje op laat je rijden … Proost!

 

1e dag: St-Joris-Winge – Dortmund – Winterberg

Vertrek aan ons bureel omstreeks 06u00 uur en via de verschillende autosnelwegen gaat het richting Dortmund. Daar brengen we een bezoek aan de kerstmarkt, want deze wordt vaak beschreven als de grootste in Duitsland. Er zijn meer dan 300 kraampjes en heel veel ambachten te bewonderen. Daarnaast is er ook nog een breed aanbod aan eten en drinken. We gaan hier dan ook de mogelijkheid geven om een vrij middagmaal te gebruiken. Rond 15u00 gaat het dan verder naar onze verblijfplaats Winterberg en het vakantiehotel ”De Brabander”.  Inchecken en avondmaal. Vanavond maken we nog een sfeervolle fakkeltocht voor we onder de lakens gaan.

2e dag: Winterberg – Willingen- Winterberg

Ontbijtbuffet en een bezoek aan onze verblijfplaats Winterberg. Vrij middagmaal. De namiddag gaat het naar Warsteiner World waar we ons laten meevoeren op een multimediale reis door de geschiedenis van één van de beste Duitse bieren. We worden ontvangen in de bioscoop, we krijgen een multimedia voorstelling in het Rotarium theater en maken een tour in de Warsteiner Brouwerij. We eindigen uiteraard met een degustatie. Na het avondmaal genieten we nog van een avondje livemuziek. Overnachting.

3e dag: Winterberg – Warstein – Soest – St-Joris-Winge

Na het ontbijt nemen we een kijkje achter de schermen van de Bobsleebahn in de VELTINS Ice Arena.  In de winter leiden de gidsen u door de VELTINS Ice Arena met exclusieve inzichten in een WK-sportfaciliteit. Laat je verrassen met inzichten achter verder gesloten deuren, inclusief een filmbijdrage en een drankje. Daarna vatten we onze terugreis aan met nog een stop in Soest , waar we tijd krijgen om een bezoek te brengen op de kerstmarkt en de innerlijke mens te versterken. Er staan zo’n 90 gezellige kraampjes in het historische oude centrum dat sprookjesachtig verlicht is. Tijd om huiswaarts te keren en we doen dat via de Duitse autowegen. Aankomst voorzien aan ons bureel omstreeks 20u.

VAKANTIEHOTEL “DE BRABANDER” ****

Het familie hotel is gelegen op korte wandelafstand van het gezellige centrum. De familie Meurs staat iedere dag zelf met veel plezier op de werkvloer, om er zelf voor te zorgen dat wij het hier naar onze zin zullen hebben. Het hotel voorziet voor ons standaard kamers waarvan kamers met lift of op de begane grond.  De mooie kamers zijn modern en netjes ingericht en beschikken over een eigen badkamer met douche of bad en toilet, flat-screen tv, telefoon met wekservice, minisafe en draadloos internet.  (Niet alle kamers zijn bereikbaar met de lift).
Het sfeervolle restaurant biedt ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds een heerlijk 3-gangen menu met keuze uit verschillende smakelijke, afwisselende hoofdschotels. In de “babbelbar” is het altijd gezellig en men kan er genieten van een lekkere koffie, een frisse pint of waarom niet een borrel. Gezelligheid Troef ! Kort weg een hotel waar men zich dadelijk thuis voelt en waar gastvrijheid en kwaliteit samen komen !

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar met het nodige comfort

Bekwame chauffeur en reisleider

Alle rondritten uit het programma

Reis op basis van halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt

Bezoek bobsleebahn (achter de schermen)

Bezoek Warsteiner Brouwerij met proeverij

Toeristentaks

 

 

 

Toeslagen

Eenpersoonskamer : +59,00€

Niet inbegrepen

Dranken en persoonlijke uitgaven

Middagmalen

Reis en/of annulatieverzekering

 

Reisinformatie

€ 425.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.