ROBTV gaf melding van een MC-Donalds op ons terrein:    We willen benadrukken dat er GEEN officiële beslissing is over de verkoop van ons terrein. 
Komt het schepencollege na de periode van bezwaarschrift (de beroepsperiode loopt tot 20.07.2024) toch met een akkoord voor de plannen van deze hamburgertent dan zullen we ervoor zorgen dat we goed voorbereid zijn.  
Zoals wij onze reizen bij opmaak afwegen, bekijken en tot in de puntjes uitwerken, willen wij ook de juiste keuze kunnen maken voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers.   Momenteel onderzoeken we alle mogelijkheden grondig .  We vinden het belangrijk om alle aspecten/gevolgen van elke optie te overwegen. 

Wij zorgen “te gepaste tijden” voor een open, eerlijke en transparante communicatie zoals u van ons gewend bent. 
 Voor nu, laat ons, zoals we reeds vroeger communiceerden niet vooruitlopen op de feiten en u alvast geruststellen:
VOOR 2024 WIJZIGT ER HELEMAAL NIETS!

Yerseke: mosselfabriek en wijngoed

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hartkerk           06.45 uur

Bureel Violettacars                                                  07.15 uur

Leuven voorkant station (Acerta gebouw)         07.30 uur

 

In juli is het genieten van de Zeeuwse mosselen, altijd spannend hoe ze smaken en zeker ook mooi om te zien hoe ze verwerkt worden in de fabriek.  De rondleiding en proeverij heeft een tijdsduur van ongeveer 1,5 uur.  Zeeuwse mosselen zien er bijna allemaal hetzelfde uit. Blinkende, zwarte schelpen met nuances van blauw, grijs en wit. Eenmaal gekookt en open ontdek je mosselen in alle kleurschakeringen tussen wit en oranje. Bijzonder! En hoewel alle mosselen min of meer op elkaar lijken, geldt dat niet voor de kweek ervan. In Zeeland worden twee soorten mosselen gekweekt, namelijk bodem- en hangcultuur mosselen. Het verschil tussen bodemcultuurmosselen en hangcultuurmosselen zit in de manier waarop de mosselen worden gekweekt.

Tijd voor onze mosselmaaltijd met friet (dranken zijn niet inbegrepen)
(wie geen mosselen eet, gelieve dit vooraf aan te geven)

De namiddag starten we met een rondrit door de Zak van Zuid-Beveland en komen zo uit met wijngoed Zilte Trots voor een rondleiding en wijnproef.  Een unieke ervaring waar passie voor wijn en de Zeeuwse trots samenkomen. Laat je verwennen tijdens de exclusieve rondleiding en wijnproeverij met luxe hapjes.

Van hieruit keren we weer huiswaarts.

Reisinformatie

€ 90.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.