Zakelijke reizen

Zakenreizen vragen van u als organisator werk waar u niet de tijd voor heeft.  Of het nu gaat om binnen of buitenlandse reizen, het afhalen van uw zakenpartner aan de luchthaven, het boeken van een hotel, of het vervoer tussen hotel en bedrijf.  Zakelijke reizen zijn een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten,
om belangrijke deals te sluiten of om uw klanten op de juiste manier van dienst te zijn.

 

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten.
Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Violettacars dat uw medewerkers op tijd en uitgerust aanwezig zijn.

 

Project/Evenementen vervoer

Of het nu grote sportevenementen, wereldexpo’s of beurzen betreft, uw personeelsfeest of zelfs uw familiefeest of trouw betreft.  Wij hebben de capaciteit en ervaring om projectvervoer perfect voor u te organiseren. Een pendeldienst is vaak onmisbaar bij grotere evenementen. Gedurende het evenement worden wijzigingen of aanpassingen (gepland of ongepland) verwerkt in de vervoersplanning.  Gezien onze autocars voor het volle evenement aanwezig blijven kunnen we efficiënt en snel bijsturen indien nodig.

Onze organisatie is volledig ingericht op het verzorgen van vervoer voor grote groepen mensen.
Dit doen we met behulp van:

  • vakbekwame chauffeurs

  • duidelijke afspraken

  • autocars blijven ter plaatse

  • flatscreens – micro – WIFI – …

 
 

EXTRA DIENSTEN

Wil jij jouw klanten iets extra aanbieden? Onze autocars zijn allemaal voorzien van een bar met warme en koude dranken. Wenst u catering aan boord? Wij kunnen zorgen voor ontbijtboxen, lunchpakketten, broodjes, versnaperingen naar jouw wensen.